Cvetković: U Nišu će biti druga priča

Selektor Srbije Jovica Cvetković čestitao na pobedi rukometašima Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i najavio revanš u Nišu.

- Bosna je zasluženo pobedila. Ovo je bio jedan od dana, od koga mi treneri strepimo, jer ništa ne ide od ruke. Napad nam nije dobro funkcionisao i s obzirom na to, rezultat je dobar kakva je bila igra. U nedelju u Nišu normalno je da očekujemo pobedu. U Čairu će biti druga priča - smatra Jovica Cvetković.

Srbija je izgubila od Bosne i Hercegovine sa 31:28. Srbija će istog rivala ugostiti u nedelju u 19.00 uz direktan TV prenos.  

- Ovim porazom iskomplikovala se situacija u drugoj grupi. Mi imamo i dalje najveće šanse da se plasiramo na Evropsko prvenstvo u Austriji. Borba će se voditi između Rusije, Bosne i nas. Učinićemo sve da Anđelkovića i Nikolića osposobimo za nedelju - istakao je Jovica Cvetković.

Halid Demirović selektor rukometne selekcije Bosne i Hercegovine je istakao:

- Čestitam igračima na borbenoj igri. Ono što je odlučilo utakmicu bio je naš golman Enid Tahirović, srećan sam zbog dva boda i želim da uživam u ovom trijumfu. Srećan sam što nije bilo incidenata i što je sve proteklo u najboljem redu. U Nišu će biti drugačija atmosfera, ali mi ćemo dati sve od sebe, pa šta bude.

Kapiten Srbije Mladen Bojinović je istakao:

- Želeo bih da čestitam Bosni i Hercegovini na zasluženoj pobedi. Borili su se fanatično uz izvanrednu podršku publike. Mi smo promašili desetak zicera i to nas je koštalo. Ništa nam nije išlo od ruke, posebno u napadu. Za tri dana je revanš i biće to druga priča u Nišu.  

Tabela:
1. Rusija 5 4 0 1 168:129 8
2. Srbija 5 3 1 1 184:136 7
3. BiH 5 3 1 1 160:141 7
4. Švajcarska 5 2 1 2 145:143 5
5. Italija 5 1 1 3 125:160 3
6. Farska Ostrva 5 0 0 5 110:183 0

Parovi 6. kola: Švajcarska - Farska Ostrva (21. marta), Srbija - BiH, Rusija - Italija (22. marta).

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво