Читај ми!

Đirona: Svih 16 igrača je bilo na terenu i svi su dali doprinos

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đirona čestitao je nakon utakmice sa Argentinom svojim igračima i istakao da je današnja pobeda više nego ikada do sada izgrađena kolektivno.

Rukometaši Srbije pobedili su selekciju Argetine 28:22 (12:10) u drugom kolu Grupe 3 Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj.

Selektor Srbije Toni Đirona istakao je nakon utakmice sa Argentinom da je svih 16 igrača doprinelo pobedi.

"Imali smo težak početak, mnogo smo energije potrošili u prethodnoj utakmici. Svi su pomogli, od prvog do poslednjeg. Svih 16 igrača je bilo na terenu i svi su dali doprinos. Morate da znate da igrate i dobijate ovakve mečeve, nisu lagani, nisu ni najlepši za gledanje, ali zadovoljni smo. Bili smo veoma dobri u odbrani, a u drugom poluvremenu smo uspeli da pronađemo i više rešenja u napadu", izjavio je Đirona.

Levi bek reprezentacije Srbije Ilija Abutović istakao je da je ekipa u prvom poluvremenu igrala bez energije jer je utakmica sa Norveškom ostavila traga.

"Utakmica sa Norveškom je ostavila traga, bila je iscrpljujuća. Napad je bio slabiji. U svlačionici smo se dogovorili par stvari, znali smo da je svaki gol bitan. Bilo je bolje u nastavku. Moglo je da bude plus osam, šteta. Imali smo napad, nespretno smo izgubili loptu i na kraju je bilo plus šest. Imamo dan odmora da se osvežimo. Znamo da će biti teže protiv Holandije, ali verujem u ovaj tim i nadam se trijumfu", zaključio je Abutović.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи