Читај ми!

Rukometaši Srbije protiv Argentine nastavljaju nastup na Svetskom prvenstvu

Rukometna reprezentacija Srbije protiv selekcije Argentine igra peti meč na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj. Poraz od Norveške udaljio "orlove" od četvrtfinala, pobeda protiv južnoameričke ekipe ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a (15.30), a tok duela možete pratiti na našem portalu.

Teško da će rukometaši Srbije uspeti da se domognu četvrtfinala na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, ali to ne menja činjenicu da je ekipa Tonija Đirone na ovom turniru pokazala mnogo.

Pobedama protiv Alžira i Katara, uz minimalan poraz od Nemačke, obezbeđena je druga faza takmičenja, a ona je počela tesnim porazom od reprezentacije Norveške.

Imali su "orlovi" vođstvo protiv favorizovanog rivala gotovo 40 minuta, ali su svojim greškama dozvolili ozbiljnom protivniku da se vrati u meč, dođe do preokreta, na kraju i do pobede.

Srbija je sa dva poraza put do četvrtfinala učinila praktično nemogućim, ali je rukometašima ostalo da odigraju dve utakmice, protiv Argentine i Holandije.

U subotu je na programu duel sa južnoameričkom selekcijom, koja je verovatno najslabijeg kvaliteta u novoformiranoj Grupi 3 na Svetskom prvenstvu.

Argentinci su, doduše, uspeli da savladaju Severnu Makedoniju i dođu do druge faze takmičenja, ali su na njenom startu ubedljivo poraženi od Nemačke 39:19.

Utakmica između Srbije i Argentine na programu je u subotu od 15.30 u "Spodek dvorani" u Katovicama, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи