Читај ми!

Đirona: Moramo da damo 100 posto u naredne dve utakmice

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Antonio Đirona rekao je da će ekipa dati sve od sebe u preostale dve utakmice na Svetskom prvenstvu u Katovicama.

Rukometaši Srbije izgubili su od Norveške 31:28 u prvoj utakmici druge faze takmičenja na SP.

"Do tri ujutru smo gledali video sa utakmice protiv Norveške, analizirali smo greške, posebno drugo poluvreme kada su greške u napadu povlačile greške u odbrani", rekao je Đirona, prenosi zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srbija će sutra od 15:30 sati igrati protiv Argentine.

"Posle podne ćemo predstaviti igračima prikaz njihovih grešaka, kako bi mogli da nauče iz onoga što se desilo od 36. minuta pa na dalje. Takođe, jako je važno oporaviti igrače jer nas već sutra očekuje duel sa Argentinom, a mi moramo da damo 100 odsto u naredne dve utakmice. Svaki gol je bitan i dokle god postoje teorijske šanse, imamo čemu da se nadamo, ali i obavezu da završimo prvenstvo na najbolji mogući način", rekao je Đirona.

U utakmici sa Norveškom levi bek Marko Milosavljević u jednom trenutku našao se na poziciji levog krila.

"Ovde sam da dam sve od sebe šta god igrao i koliko god igrao. Trudim se da se prilagodim svakoj poziciji na kojoj se nalazim. Sada sam ja bio u toj ulozi da sam sa beka prešao na krilo, ranije je to bio slučaj sa Aleksom Kolakovićem. Na nama je da odgovorimo zahtevima i pružimo doprinos ekipi. Atmosfera između igrača i stručnog štaba je uvek na mestu, trudimo se da se zajedno izdignemo iz ove situacije", zaključio je Milosavljević.

Prvo mesto na tabeli imaju Norveška i Nemačka sa po šest bodova. Holandija je treća sa četiri, dok je Srbija četvrta sa dva boda. Katar i Argentina nisu osvojili nijedan bod. Plasman u četvrtfinale izboriće dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво