Читај ми!

Egipat deklasirao SAD i sa maksimalnim učinkom ide u drugu fazu

Rukometaši Egipta savladali su SAD sa 35:16 u meču trećeg kola Grupe G na Svetskom prvenstvu. Egipat u narednu fazu prenosi maksimalnih četiri boda. Argentina ubedljivom pobedom protiv Severne Makedonije izborila plasman u narednu rundu.

Egipat je u grupi ostvario sve tri pobede. Sva tri rivala su ubedljivo savladana, nakon Hrvatske i Maroka, u poslednjem kolu ubedljivo je nadigrana i selekcija SAD.

Egipat će u novoformiranu grupu preneti maksimalni broj bodova. Dva boda će preneti Hrvatska dok će selekcija SAD takmičenje nastaviti bez bodova. Ova grupa ukršta se sa Grupom H u kojoj su Danska, Vahrein i Belgija izborili dalje takmičenje.

Bahrein je savladao Belgiju sa 30:28 i sa dva boda ide u Grupu 4.

Argentina je u okviru Grupe F nadigrala Severnu Makedoniju sa 35:26 i tako obezbedila plasman u Grupu 3, zajedno sa Norveškom i Holandijom koje će u međusobnom duelu odlučiti koja ekipa prenosi koliko bodova. Argentinci u drugu fazu prenose nula bodova.

Ova grupa ukršta se sa našom i nakon duela Srbije i Katara znaće se koja ekipa prenosti dva boda, a koja sa nulom ide u dalje takmičenje. Nemačka je već obezbedila maksimalnih četiri boda, a danas je u poslednjem kolu nadigrala Alžir sa 37:21.

Današnji rezultati:
Alžir - Nemačka 21:37
Belgija - Bahrein 28:30
Egipat - SAD 35:16
Argentina - Makedonija 35:26

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво