Mile Isaković: Krećemo u nove sportske pobede

Bivši rukometaš Mile Isaković izabran je u Predsedništvo Olimpijskog komiteta Srbije, pa će taj sport posle nekoliko godina imati svog predstavnika u najvišem telu OKS.

"Čestitam Vlade Divcu na izboru za predsednika i članovima predsedništva. Sada je na nama odgovorna funkcija da napravimo jedan tim i da krenemo u nove sportske pobede", rekao je Isaković.

Rukomet je, prema njegovim rečima, zaslužio da se nađe u Presedništvu OKS. Potrebno je, ipak, da se rukomet malo više afirmiše, pošto rezultatima to i zaslužuje, ocenio je.

Isaković je, na pitaje da li je očekivao da će ući u Predsedništvo, odgovorio: "U današnje vreme ni u šta niste sigurni".

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović bio je zadovoljan izborom Divca, ali i to što će rukomet imati svog predstavnika.

"Čestitam Divcu na izboru na ovu veoma odgovornu funkciju i želim mu sreću u budućem radu i puno pravih saradnika. Radujem što će među njima biti i predstavnik Rukometnog saveza Srbije, što je bio i naš cilj u ovoj kampanji", rekao je Marjanović agenciji Beta.

Marjanović je objasnio da očekuje da će rukomet imati podršku do Olimpijskih igara 2012. godine i na njima. On je ocenio i da se pokazalo da je Isaković bio dobar kandidat.

"Isaković je sportska ličnost sa čijom se biografijom retko ko može porediti. Rukomet je potvrdio da ima trofeje za ponos. Jedini smo u muškoj i ženskoj konkurenciji koji imamo titule svetskih i olimpijskih prvaka", zaključio je Marjanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво