Читај ми!

Rukometaši Srbije protiv Grčke na putu ka Evropskom prvenstvu (17.00, RTS 2)

Rukometaši Srbije igraju protiv Grčke meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Susret počinje u 17.00 časova. Prenos je na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti. Tok meča pratite na našem portalu.

Izabranici selektora Đerone posle dve sjajne partije protiv Svetskog prvaka Francuske, pobeda i nerešen rezultat, igraju protiv Grčke. Naša selekcija je favorit u ovom meču, ali to treba da potvrdi na parketu. Ujedno reprezentaija Srbije ima priliku da se pobedom približi cilju - plasmanu na EP.

Bez puno pompe i očekivanja rukometaši su ušli u ove kvalifikacije. Javnost nije očekivala onako ubedljiv nastup protiv Francuza u Beogradu, a naša selekcija je odigrala maestralno.

Selektor Đerona držao je sve konce igre u svojim rukama. Igrači su ispoštovali dogovoreno i nagrada je stigla - pobeda 27:24. Vratili su naši reprezentativci veru u naš rukomet.

Usledili su zasluženi hvalospevi, a sam Đerona bio je vidno oduševljen ovakvim startom na klupi i zahvalio se igračima.

Da ovo nije slučajnost naša selekcija potvrdila je u drugom meču koji je odigran u Francuskoj. Strpljivom i pametnom igrom stigli su do nerešenog rezultata, a da su uspeli da trijumfuju ne bi bilo nezasluženo. Protivnik je bukvalno izvukao bod u ovom duelu.

Đerona je nakon ovog duela ubeđen da će ova ekipa postići nešto veliko. Imao je samo reči hvale za svoje izabranike. Jednostavno bio je ponosan na rukometaše Srbije. 

Sada predstoji duel sa ekipama u koje naša selekcija ulazi kao favorit. Međutim, iz našeg tabora najavljuju da nema opuštanja i da će pružiti svoj maksimum kako bi "posao" bio odrađen maksimalno profesionalno.

Najteži rival Francuska je arhiviran, predstoje dueli sa Grčkom i Belgijom, koje do sada nisu odigrale nijedan meč. Srbija i Grčka do sada nisu igrale zvaničan meč.

Duel sa Grčkom na programu je od 17.00 u hali u Zrenjaninu. Prenos je na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво