Cvetković: Probaćemo da pobedimo Makedonce

Selektor rukometne reprezentacije Jovica Cvetković izjavio je da očekuje da se ekipa mobiliše posle poraza od Poljske i odigra dobro protiv Makedonije u poslednjem kolu druge faze na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj.

"Takmičimo se da pobedimo svakoga, u skladu sa svojim mogućnostima. Gledaćemo da se mobilišemo i odigramo maksimalno dobro. Videćemo koliko ćemo u tome uspeti. Igrači su svesni da ovo nije neuspeh. Zato ne treba tugovati, već ići napred, pa koliko možemo", rekao je Cvetković novinarima u Zadru.  Cvetković je podsetio da su igrači umorni i da je svima teško pao poraz od Poljaka.

"Ne trpimo mi sada zbog nekog neuspeha. Savladao nas je umor, a igrači u glavim imaju kratki spoj, koji je nerealan ali je posledica toga što su svi oni takmičari. Niko ne voli poraz, bez obzira na to koliko sam svestan realnosti posle neuspeha protiv Poljske", dodao je on.

Najbolji igrač Makedonije Kiril Lazorov rekao je da meč sa Srbijom nema takmičarski značaj i dodao da su "orlovi" mogli da naprave mnogo bolje rezultate na SP.

" Ići ćemo na pobedu. U srpskoj reprezentaciji ima mnogo igrača koje cenim i poštujem. Mislim da ste mogli mnogo više, da budete u prvih šest selekcija na SP. Da ste ušli u polufinale, ne bi me čudilo", kazao je Lazarov.

Lekar srpske reprezentacije Slobodan Džudović dodao je da čini sve kako bi za igru osposobio Mladena Bojinovića, koje je dobio jak udarac ispod podlaktice. Džudović je rekao i da je Aleksandar Stojanović pod terapijom antibioticima, ali da se oseća bolje.

Parovi 3. kola i tabele:

Grupa I
Mađarska - Južna Koreja 16.30
Slovačka - Švedska 18.30
Francuska - Hrvatska 20.30

1. Francuska 4 8 +30
2. Hrvatska 4 8 +16
3. Mađarska 4 3 -9
4. Slovačka 4 3 -12
5. Švedska 4 2 - 6
6. Južna Koreja 4 0 -19

Grupa II
Srbija - Makedonija 15.30 RTS-2
Poljska - Norveška 17.30
Danska - Nemačka 20.15

1. Danska 4 6 +9
2, Nemačka 4 5 +16
3. Poljska 4 4 +8
4. Norveška 4 4 -2
5. Srbija 4 3 -12
6. Makedonija 4 2 -19

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи