Bojinović: Ne znam ko može zameniti Anđelkovića

Rukometni reprezentativac Srbije Mladen Bojinović izjavio je da ne poznaje igrače sa šireg spiska selektora Jovice Cvetkovića i da ne zna ko bi mogao da zameni na Svetkom prvenstvu u Hrvatskoj povređenog srednjeg beka Danijela Anđelkovića.

Anđelkoviću je juče pukao mišić na utakmici sa Norveškom i za njega je SP završeno.

"Dešavaju nam se pehovi. Prvo Ivan Nikčević, sada Anđelković, i to kada je počeo da igra dobro. Šta da kažem... Skupićemo se i posle ovih povreda. Bilo bi dobro da neko dođe, ali ko, kada je ova reprezentacija sastavljena od istih igrača već dve i po godine", rekao je Bojinović.

Prema njegovim rečima, problem je i što je u pitanju srednji bek, koji organizuje igru.

"Nema druge... Mora da 'digne' Nenada Vučkovića da odigra bolje, da nam više pomaže", naglasio je Bojinović.

On je dodao da je u narednom meču sa Saudijskom Arabijom najvažniji pristup, jer je ekipa već dobila "šamar" od Brazila.

"Saudijsku Arabiju ne sme da potcenjuje niko, od selektora, nas igrača, do novinara. Ta dva boda iz tog meča ostavljaju nas u igri za drugi krug. Moramo da čekamo rasplet u grupi, između Egipta i Brazila, kao i Danske i Norveške", rekao je Bojinović.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара