Darko Stanić: Preboleli smo poraz od Brazila

Golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić izjavio je da ekipa sa nestrpljenjem očekuje utakmicu sa Norveškom na Svetkom prvenstvu, ali i da su igrači uspeli da "prebole poraz od Brazila".

Srbija je na Svetskom prvenstvu zabeležila pobedu protiv Egipta, pa poraz od Danske i neočekivano izgubila od Brazila.

"Trudimo se da izbrišemo poraz od Brazila iz glave, da se odmorimo i skoncentrišemo na naredni meč. Želimo da damo sve od sebe na terenu, ne samo srce, nego malo pametnije... Moramo malo i glavu da uključimo. Siguran sam da će sutra biti dobra utakmica protiv Norveške", rekao je Stanić.

Prema njegovim rečima, ekipa je "mnogo istrošena fizički i psihički, jer je previše želela da pokaže na ovom Svetskom prvenstvu".

"U utakmicu sa Brazilom ušli smo istrošeni od meča sa Dancima. Pokušali smo da Brazilce dobijemo sa 20 odsto snage. Tako smo se i pripremili, tako smo i izašli na teren. Počeli su utakmicu igrači koji nisu ranije imali veliku minutažu, nisu se snašli kako treba. Razigrali su protivnika i posle je nama ušao strah u kosti", rekao je Stanić.

On je dodao da ekipa nije imala ni sreće, a da se Brazilu "sve otvorilo".

"Nismo se snašli. To se u sportu retko dešava, ali eto nama se dogodilo", zaključio je Stanić.

Naredni meč reprezentacija Srbije igra u sredu od 19.10 sa selekcijom Norveške, u četvrtom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи