Šešum: Igrali smo dobro protiv Danske

Rukometni reprezentativac Srbije Žarko Šešum izjavio je da je Danska pokazala da je velika ekipa kada je gubila gotovo ceo meč, a na kraju pobedila njegovu ekipu i osvojila bodove na Svetskom prvenstvu.

Danska, koja je aktuelni evropski prvak, savladala je Srbiju sa 37:36 (16:22), u drugom kolu takmičenja u grupi D na SP u Poreču, posle velike borbe, a golom tri sekunde pre kraja meča.

"Sve je moglo da se vidi. Jasno je zašto je Danska u vrhu svetskog rukometa poslednjih desetak godina. Mi smo igrali dobro. Stvarno ne znam šta je prouzrokovalo pad u drugom poluvremenu", rekao je Šešum.

Prema njegovim rečima, Danska je pokazala da je velika ekipa. "Mi možemo mnogo toga pozitivnog da izvučemo iz ovog meča, jer smo se sa takom jakom ekipom, prvakom Evrope, nosili 60 minuta", rekao je Šešum, koji je u meču sa Danskom postigao dva vrlo atraktivna gola.

On je ocenio da je neiskustvo ekipe Srbije dovelo do poraza, u utakmici u kojoj je protivnik gubio u prvom poluvremenu i sa osam golova razlike (6:14). "Analiziraćemo šta se dogodilo. Moramo da idemo dalje hladne glave. Više ne smemo da ispuštamo ovako veliku prednost", rekao je Šešum.

Reprezentacija Srbije u 17 sati igra sa Brazilom, autsajderom u grupi D.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи