Andrea Lekić se seli u Podgoricu

Reprezentativka Srbije Andrea Lekić potpisala je dvogodišnji ugovor sa ženskim Rukometnim klubom Budućnost iz Podgorice, navodi se na sajtu kluba.

Jedna do najboljih igračica sveta na poziciji srednjeg beka u poslednjoj deceniji prelazi u Podgoricu. Andrea je 2013. godine bila proglašena za najbolju igračicu planete.

Lekićeva je do sada branila boje CSM iz Bukurešta. Ima 32 godine, a sa Srbijom je 2013. godine osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Iva veliko internacionalno iskustvo. Pre dolaska u Podgoricu nastupaka je za Krim, Đer, Vardar i CSM Bukurešt.

Sa Đerom je 2013. osvojila trofej Lige šampiona, a tri puta je igrala finale elitnog takmičenja.

Godinama je jedan od najboljih srednjih bekova u Ligi šampiona i igračica koja uz izuzetnu kreativnost u napadu, ima i sjajan šuterski potencijal, pa je jasno da je Budućnost dobila veliko pojačanje.

Pre Lekićeve, Budućnost je angažovala golmanku Barbaru Arenhart, kao i 19-godišnju Ruskinju Valeriju Maslovu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи