Rukometaši Srbije protiv Hrvatske za častan oproštaj sa EP

Rukometna reprezenatcija Srbije igra od 20.30 časova na Evropskom prvenstvu u Gracu protiv Hrvatske poslednju utakmicu u grupnoj fazi takmičenja. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu, strim na RTS planeti. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Izabranici Nenada Peruničića izgubili su svaku šansu za plasman u sledeću rundu takmičenja, jer su u prva dva kola izgubili i od Belorusije i Crne Gore.

Preostala je utakmica sa Hrvatskom, koja je u svakom sportu uvek puna emocionalnog naboja. Iako nema rezultatski značaj, pobeda u takvom meču nakon dva poraza bi sigurno dobro došla i bar na neko vreme vratila samopouzdanje i nadu srpskoj reprezentaciji.

Peruničić je pred poslednji meč na Evropskom prvenstvu rekao da će pokušati da podigne tim posle poraza od Crne Gore.

"Mi predstavljamo svoju zemlju i moramo do kraja da igramo na najpošteniji mogući način. To je njihova obaveza kao reprezentativaca. U odnosu na protivnika biramo i igrače. Probaću da ih dignem da protiv Hrvatske odigramo najbolje što možemo", rekao je Peruničić.

U drugom meču grupe, rukometaši Crne Gore igraju protiv Belorusije (18.15) odlučujući meč na Evropskom prvenstvu. Samo pobeda ih vodi u Beč na utakmice druge faze, dok bi remi ili poraz značili oproštaj.

Duel rukometaša Srbije i Hrvatske počinje u 20.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво