Obradović: Najvažnije da su devojke ostale zdrave

Selektor Ljubomir Obradović je čestitao rukometašicama Crne Gore na pobedi, ali i svojim igračicama jer će, kao šeste na svetu, u martu igrati na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Iako je turnir bio naporan, zadovoljan je što nisu imale većih problema s povredama.

Selektor reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, uprkos porazu od selekcije Crne Gore u duelu za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Japanu, bio je zadovoljan igrom svog tima.

"Čestitao bih reprezentacijama Srbije i Crne Gore na uspehu koje su postigle, plasmanu na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u martu. Nadam se da će se obe naći u Tokiju. Ova utakmica bila je stvar prestiža. Najbitnije je bilo da se niko nije povredio, mi smo imali dve lakše povrede. Drago mi je što devojke zdrave i orne nastavljaju karijeru u svojim klubovima. Čestitam Crnogorkama na fer-pleju i korektnosti", rekao je selektor Obradović. 

Selektor reprezentacije Crne Gore Per Johanson uzvratio je čestitkama, ali i istakao nezadovoljstvo pojedinim sudskim odlukama u prvom delu takmičenja, zbog čega misli da je njegova selekcija oštećena. 

"Uvek sam počastvovan da igram protiv Srbije sa tako iskusnim trenerom kakav je Obradović. Ovaj meč je bio važan za devojke, kao i za mene da turnir završimo u dobroj atmosferi. Pobedili smo sedam utakmica, jednom smo poraženi, a jednom pokradeni protiv Španije. Veoma sam zadovoljan. Čestitke reprezentaciji Srbije."

Desni bek reprezentacije Srbije Anđela Janjušević čestitala je suparnicama i istakla da su igračice zadovoljne postignutim rezultatima

"Čestitam Crnogorkama na svemu što su pokazale na ovom prvenstvu i izborenim kvalifikacijama za Tokio. Srećne smo onim što smo ostvarile. Nadam se da ćemo se naći u Tokiju. Svi smo umorni, bilo je ovo dugo prvenstvo. Uprkos porazu, zadovoljne smo učinkom u Japanu."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво