Peruničić objavio spisak igrača za EHF nedelju

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić objavio je danas spisak igrača na koje računa u prijateljskim mečevima sa Austrijom u Gracu i Slovenijom u Mariboru u okviru EHF nedelje.

Na spisku su golmani: Vladimir Cupara, Dejan Milosavljev, Todor Jandrić, leva krila: Nemanja Ilić, Vanja Ilić, pivotmeni: Mijajlo Marsenić, Živan Pešić i Zoran Nikolić, desna krila: Bogdan Radivojević, Strahinja Stanković i bekovi: Nemanja Obradović, Miljan Pušica, Ivan Dimitrijević, Nemanja Zelenović, Nikola Crnoglavac, Jovica Nikolić, Stefan Vujić, Lazar Kukić iAleksa Kolaković.

Reprezentativci će se okupiti 20. oktobra, a meć sa Austrijom igraće se 25. otkobra u 19 sati, dok je duel sa Slovenijom zakazan dva dana kasnije u 17.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво