Rukometašice Jagodine i Bekamenta za trofej Superkupa Srbije

Rukometašice Jagodine i Bekamenta iz Bukovičke Banje u Mionici boriće se za trofej Superkupa Srbije. Trener Bekamenta Saša Bošković, ekipe koja brani trofej osvojen prošle sezone, rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu. Duel Jagodine i Bekamenta počinje u 16.25 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

"Branimo pehar. Promenili smo šest igračica u odnosu na prošlu sezonu, Jagodinke dve-tri. Biće jako zanimljivo. Odigrali smo sjajno na otvaranju sezone u Šapcu, ali nam se povredila Katarina Stepanović, koje sigurno neće biti na terenu u Mionici. Bez nje i naše šanse su manje. Imamo dosta mlad tim, ali probaćemo da se suprostavimo Jagodini najbolje što možemo. Naši mečevi su uvek lepi za gledanje", rekao je Bošković za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Njegov kolega iz Jagodine Dragan Markov suzdržan je kada govori o šansama za osvajanje pehara.

"Naša očekivanja za ovu, ali i za svaku drugu utakmicu, jesu da pobedimo. Za to se spremamo, želimo da odnesemo trofej u Jagodinu. Prošle godine smo izgubili, sada se trudimo da bude drugačije. Teško je prognozirati bilo šta. To je jedna utakmica, još uvek smo na početku sezone, posle samo jednog superligaškog kola. I mi i oni smo promenili sastav. Suviše je rano za ozbiljnije ocene. Ostali smo sa mladim igračicama, ali su one u sistemu, verujemo u njih i imaju punu podršku", rekao je Markov.

Rukometašice Jagodine i Bekamenta iz Bukovičke Banje od 16.30 u Mionici boriće se za trofej Superkupa Srbije, a direktan prenos možete pratiti na Drugom programu RTS-a. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво