Srbija pobedila Rumuniju 40:38

Rukometaši Srbije pobedili su u prijateljskoj utakmici odigranoj u beogradskoj hali Pionir, selekciju Rumunije rezultatom 40:38.

Prvo poluvreme završeno je vođstvom naše reprezentacije rezultatom 21:20.

Utakmica je obilovala lepim potezima i golovima. Selekcija Srbije nije bila u kompletnom sastavu, jer se dolazak igrača iz Španije i Nemačke očekuje tek 2. januara. U opuštenoj igri bilo je puno tehničkih grešaka, ali i mnogo golova, pa je oko 3.000 prisutnih navijača u dvorani Pionir mogo da uživa u prikazanoj igri.

Najefikasniji igrač u selekciji Srbije bio je Mladen Bojinović sa 11 golova, dok je Marko Vujin postigao šest. Istakao se i Uroš Vilovski sa pet golova.

Kod reprezentacije Rumunije Valentin Jonea postigao je devet golova, dok je Eremia Pirianu postigao osam.

Utakmica je odigrana povodom obeležavanja dana rukometa u Srbiji

Reprezentacija Srbije u nedelju u 18 sati u Nišu sastaje se sa Rumunijom u drugom prijateljskom meču povodom "Dana rukometa".

Ujedno, bio je ovo i prvi test naših rukometaša na startu priprema za Svetsko rukometno prvenstvo koje će se odigrati u Hrvatskoj od 16. januara, do 2. februara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи