Rukometašice na Svetskom prvenstvu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Japanu, pošto je u dvomeču bila bolja od Poljske. U prvom meču Srbija je pobedila sa 33:19, dok je u revanšu rezultat bio 30:27 za Poljsku.

Ubedljiva prednost i pobeda ostvarena u prvom meču rasteretila je selekciju Srbije koja je u revanšu odigrala onoliko koliko je bilo dovoljno za plasman na SP.

Na poluvreme Srbija je otišla sa dva gola prednosti. Naša selekcija držala je kontrolu i rezultata meča, konstantno vodila i nije dozvoljavala Poljakinjama da dođu do teoretske šanse za veliki preokret.

U poslednja dva minuta Srbija je izgubila prednost, a Poljska, na oduševljenje domaće publike uspela da trijumfuje 30:27.

U prvom meču Srbija je kao domaćin u Zrenjaninu slavila sa 33:19.

Reprezentativke Srbije plasirale su se na Svetsko prvensvo, koje će se ove godine održati u Japanu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво