Francuska prejaka za Srbiju, u ponedeljak protiv Brazila

Srbija – Francuska 21:32 (12:15). Rukometaši Srbije zabeležili su prvi poraz na Svetskom prvenstvu, pošto su izgubili od branioca titule, selekcije Francuske. Naredni meč izabranici Nenada Peruničića igraju u ponedeljak, a protivnik je selekcija Brazila (15.30).

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu Grupe A Svetskog prvenstva, Francuzi su slavili pobedu od 32:21.

Izabranici Nenada Peruničića rezultatski su se držali prvih 20-ak minuta, a onda je aktuelni svetski šampion dodao gas i ostvario ubedljiv trijumf.

Srbija je na poluvreme otišla sa tri gola zaostatka (15:12), ali je u prvih deset minuta nastavka postigla samo jedan gol, pa su Fancuzi brzo stigli do dvocifrene prednosti.

U timu Francuske po pet pogodaka postigli su Remili i Fabregas, dok je "orlove" predvodio Bogdan Radivojević sa šest pogodaka.

Naredni meč Srbija igra u ponedeljak od 15.30, a protivnik će biti selekcija Brazila, koja je u prve dve utakmice doživela dva poraza.

U ostalim mečevima u A grupi Nemačka je savladala Brazil 34:21, a Rusija selekciju Ujedinjene Koreje 34:27.

Tabela: Nemačka 4 boda, Francuska 4, Rusija 3, Srbija 1, Brazil 0, Ujedinjena Koreja 0.

Ovako je protekao meč u Berlinu:

21.58 – Kraj meča, Francuska je savladala Srbiju sa 32:21.

21.42 – Sredina igre u drugom delu, Francuska vodi 24:17.

21.31 – Francuska podiže nivo igre, Srbija to ne uspea da prati. Sedam minuta u nastavku meča Francuzi imaju šest golova prednosti (19:13).

21.09 – Rezultat na poluvremenu je 15:12 za selekciju Francuske...

21.06 – Francuska je, zahvaljujući svom kvalitetu, ali i potpomognuta nizom grešaka reprezentativaca Srbije, napravila seriju od 5:0 i tako, u 23. minutu, stigla do prve prednosti na ovom meču, koja je posle samo rasla.

20.57 – Srbija održava dosta visok nivo igre, sa i bez lopte, ali je Francuska zaigrala bolje nego u prvih desetak minuta. Shodno tome, timovi praktično naizmenice postižu golove, a utakmica iz napada u napad dobija sve veći ritam... 

20.39 – Kvalitetnu igru iz meča sa Rusijom ekipa Nenada Peruničića praktično je samo nastavila u duelu sa favorizovanim Francuzima. Posle osam minuta rezultat je 4:2 za naš tim. 

20.30 – Počela je utakmica...

20.00 – Završena su prva dva meča u Grupi A, u kojoj se takmiče "orlovi". Rusija je savladala Koreju sa 34:27, dok je Nemačka ubedljivo bila bolja od Brazila 34:21.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво