Posle odlične premijere rukometaši Srbije u drugom kolu sa Francuzima

Rukometna reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Francuske u 2. kolu Svetskog prvenstva. Utakmica u Berlinu počinje u 20.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti a kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Rukometaši Srbije se već u drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu sreću sa braniocima svetske titule selekcijom Francuske.

U prvoj utakmici na prvenstvu podmlađeni tim selektora Nenada Peruničića odigrao je nerešeno s Rusijom 30:30 (16:16), nesrećno ispustivši pobedu u samom finišu susereta.

Ipak, raduje i ohrabruje igra novih "orlova", koji će pokušati da i favorizovanim francuzima "pomrse račune". 

Utakmica između reprezentacija Srbije i Francuske počinje u 20.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti a kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво