Rukometaši u pripremnom meču sa Tunisom

Rukometaši Srbije sastaju se sa selekcijom Tunisa u prvoj pripremnoj utakmici pred Svetsko prvenstvo 2019. koje će se od 10. do 27. januara održati u Nemačkoj i Danskoj. Utakmica u Smederevu počinje od 18 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

Reprezentacija Srbije večerašnjom utakmicom sa Tunisom započinje završne pripreme za Svetsko prvenstvo 2019.

Do početka prvenstva, koje će se održavati od 10. do 27. januara, izabranici Nenada Peruničića poslednje dve provere imaće 4. i 5. januara u Skoplju protiv selekcije Makedonije.

Srbija je u grupi A u Berlinu sa selekcijama Francuske i Nemačke, koje se na papiru izdvajaju kao reprezentacije koje "pucaju" na sam vrh, a tu si Rusija, Brazil i Koreja.

Reprezentacija Srbije otvara takmičenje na SP 2019 sa selekcijom Rusije 11. januara.

Večerašnja pripremna utakmica sa selekcijom Tunisa u Smederevu počinje u 18.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара