Rukometašice Srbije spremne za duel sa Rusijom

Posle nepredviđenog četvrtog dana pauze, rukometašice Srbije u nedelju bi trebalo da nastave takmičenje na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Rival je olimpijski šampion Rusija, a meč u Nantu počinje u 18 časova, uz direktan prenos na Drugom programu.

Srbija prvi meč u drugoj fazi takmičenja igra protiv Rusije u nedelju, iako je meč prvobitno trebalo da se igra u subotu.

"Moramo da se adaptiramo na datu situaciju, u oba meča moramo da pružimo dobru partiju i damo sve od sebe. Moramo da probamo da osvojimo što više bodova i ostvarimo što bolji plasman", smatra Živojin Maksić, pomoćni trener rukometašica Srbije

Stručni štab dobro poznaje narednog rivala.

"Odigrali smo neizvestan meč na Kupu Karpata, očekujem da i ovaj meč bude neizvestan. Već par dana analiziramo igru Rusije i na treningu pokušavamo da odgovorimo taktički na sve zahteve koji nas očekuju na meču", kaže Maksić.

Utakmica između Srbije i Rusije igra se u Nantu od 18.00, uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи