RTS u Francuskoj, rukometašice u situaciji kojoj se moraju prilagoditi

Prvi put u istoriji Evropsko prvenstvo biće prekinuto na jedan dan. Usled najava "žutih prsluka", očekuje se veliki broj demonstranata i u Nantu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Francuske donelo je odluku o zabrani svih masovnih javnih okupljanja. Rukometna reprezentacija Srbije će svoj meč protiv Rusije odigrati u nedelju, a ne u subotu.

"Ovo je odluka Evropske rukometne federacije da se sutrašnji dan suspenduje i utakmice pomere za nedelju", izjavio je Mazlam Džemailoski, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

"Neki drugi timovi će pomeranjem rasporeda biti favorizovani, ali to su situacije kojima moramo da se prilagodimo", dodao je Džemailoski.

"Nadam se da ću nastaviti ovako, zbog ekipe i sebe. Bitno je da budemo dobri u realizaciji, timski smo došli do svega, pa i do toga da ja budem najbolji strelac", izjavila je Katarina Krpež Slezak.

Vanredna situacija otežava posao svim selekcijama, jer se ne znaju rasporedi treninga selekcija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво