Rukometašice Srbije gostuju Farskim Ostrvima

Žensku rukometnu reprezentaciju Srbije do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj očekuju još dve utakmice. Prva je već na programu danas kada će selekcija koju predvodi Ljubomir Obradović gostovati Farskim Ostrvima. Duel u Toršavnu igra se 20 časova.

Reprezentaciju Srbije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo očekuje gostovanje na Farskim Ostrvima i meč sa selekcijom koju su bez većih problema dobile u Petrovcu na Mlavi (36:20).

Srbija trenutno zauzima prvo mesto u trećoj kvalifikacionoj grupi, sa istim brojem bodova kao selekcija Švedske, ali i boljim međusobnim skorom.

Nakon gostovanja na Farskim Ostrvima, u nedelju (18 časova) je na programu meč sa selekcijom Makedonije u Nišu.

Plasman na Evropsko prvenstvo u Francusku je gotovo obezbeđen, s obzirom da je reprezentacija Srbije osvojila šest bodova u prva četiri kola kvalifikacija, od toga čak četiri u duelima sa dve najbolje selekcije, Švedskom i Makedonijom, ali imperativ selektora Ljubomira Obradovića i devojaka jeste osvajanje prvog mesta u grupi, koje bi donelo i lakši žreb za preliminarnu fazu takmičenja, koji će biti održan 12. juna.    

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво