Smenjen Jovica Cvetković

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković smenjen je na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije. Upravni odbor RSS će u najkraćem roku doneti predlog za novog selektora nacionalnog tima.

Njemu je izglasano nepoverenje nakon 12. mesta na prvenstvu Evrope u Hrvatskoj i "rata" sa igračima po povratku sa šampionata.

Posle dvočasovne rasprave, deset članova Upravnog odbora bilo je protiv usvajanja izveštaja, a samo jedan bio za, pa je na taj način Cvetkoviću uskraćeno poverenje.

Selektor je igrače optužio za nesportski život tokom turnira u Hrvatskoj, a oni su mu odgovorili da je treninge vodio pijan, da je za sedam dana u hotelu potrošio 1.200 evra na piće, te da je zato došlo do sukoba sa Draganom Škrbićem.

Izveštaj selektora ženske reprezentacije Ljubomira Obradovića o nastupu na prvenstvu sveta u Nemačkoj usvojen je sa deset glasova za i jednim protiv.

Rukometašice su osvojile prvo mesto u grupi sa tri pobede i dva nerešena rezultata, a u osmini finala su izgubile od Crne Gore.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво