Slovenci bolji od Španaca, Vujović briljirao na tajm-autu

Rukometna reprezentacija Slovenije nadigrala je selekciju Španije rezultatom 31:26 i tako dodatno zakomplikovala situaciju u grupi 2. Na tom meču selektor Slovenije Veselin Vujović ponovo je imao svoj šou na jednom od tajm-auta.

Izabranici selektora Veselina Vujovića su i dalje u igri za prolaz u polufinale na Evropskom šampionatu u Hrvatskoj, ali za to će im biti potrebno puno sreće i poklapanja rezultata u poslednjem kolu, u kojem će snage odmeriti sa Česima.

Utakmicu je obeležio i tajm-aut selektora Vujovića, koji je u svom stilu jednom svom igraču rekao: "Ako te Kaneljas izdribla ubiću i tebe i sebe, odmah ću nas ubiti na mestu. On je umro odavno...", rekao je Vujović.

Što se samog meča u Varaždinu tiče, Slovenci su nakon izjadnečenog prvog poluvremena nastavak otvorili serijom 4:0, otišli na 20:15 i tu prednost lako održali do samog kraja. 

Španac Sole bio je najefikasniji akter susreta sa šest golova, dok je Slovenac Marguč dao jedan manje. 

U drugom meču današnjeg programa Makedonija je, i pored toga što je u većem delu meča bila u prednosti, ipak izgubila od Češke - 25:24.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво