Читај ми!

Jovanović: Tri gola Islandu? Imao sam odlučnosti…

Mladi srpski rukometaš Milan Jovanović kaže da je presrećan kako je odigrao u pobedi nad Islandom (29:23) za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj i da se trudi da iskoristi svaku šansu koju mu pruži selektor Jovica Cvetković. Srpski rukometaši protiv Norveške suta otvaraju drugi krug EP od 18.15 u zagrebačkoj Areni, sledećeg ponedeljka se sastaju sa Francuskom, a u sredu sa Belorusijom.

"Nisam igrao ovako bitnu utakmicu. Imao sam dosta takmičenja sa juniorima i kadetima, ali ovo je nešto sasvim drugačije, ne može da se poredi. Mnogo je veća odgovornost. Kada sam ušao sa Islandom, dao sam svoj maksimum da se ne vidi razlika u odnosu na iskusnije igrače", rekao je Jovanović za sajt RSS.

Levi bek novosadske Vojvodine dao je veliki doprinos u odlučujućem meču protiv Islanda sa tri gola u finišu iz isto toliko šuteva.

"Imao sam sreće u neki momentima, ali i odlučnosti. Ispostavilo se kao dobro, veoma sam zadovoljan. Trudim se da iskoristim svakim minut šanse koju mi ukaže selektor Cvetković".

Jovanović veruje da ekipa može još bolje da odigra u nastavku takmičenja.

"Čeka nas Norveška, svetski vicečampion i to sve kazuje. Probaćemo da im pariramo, odigramo najbolju utakmicu do sada, pa šta bude", zaključio je najmlađi učesnik turnira koji za sedam dana proslavlja 20. rođendan baš kada je zakazan duel sa Belorusijom.

Srbija prvi meč druge faze prvenstva Evrope igra protiv Norveške sutra od 18.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво