Fotografija koja na najbolji način najavljuje meč u Splitu

Uoči meča između Hrvatske i Srbije u Splitu, kojim se otvara Evropsko prvenstvo u rukometu, rukometaši obe selekcije svesni su težine ovog meča, ali su, čini se, još svesniji da je u pitanju samo sportsko nadmetanje.

Hrvatska je domaćin, igra pred rasprodatom dvoranom u Splitu, ima visoke ambicije na turniru, ali su rukometaši svesni da je pred njima jedansportski duel.

Tako su saigrači iz Zagreba, hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat i srpski reprezentativac Dobrivoje Marković, na najbolji način najavili duel ove dve ekipe - zajedničkom fotografijom.

Kako su preneli mediji u Hrvatskoj, rukometaši obe reprezentacije su se sreli u hali pošto su imali trening jedni posle drugih, a tom prilikom su se srdačno pozdravili, pošto su neki od njih dugogodišnji saigrači i prijatelji.

Meč između Hrvatske i Srbije igra se u petak od 20.30 u Splitu, a zanimljivo, u reprezentaciji Srbije biće Stefan Vujić koji je nekada nosio dres Hrvatske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво