Srpski rukometaši bruse formu pred EP u Hrvatskoj

Od 12. do 28. januara Hrvatska će biti domaćin Evropskog prvenstva za rukometaše. Selekcija Srbije igraće u Splitu u grupi sa domaćinom, zatim sa Islandom i Švedskom.

Posle turnira u Švajcarskoj i trening utakmice sa Saudijskom Arabijom, srpski rukometaši nastavljaju pripreme za Evropsko prvenstvo.

Izostanci Stojkovića, Abutovića, Milića, Rnića i Beljanskog najveći su problem selektora Cvetkovića.

"Igraćemo svaku utakmicu na pobedu, to je sasvim normalno i tako treba da bude. Normalno, računali smo da će biti problema. Treba biti spremen i na to. Šta je tu je, idemo, spremamo se kao da smo u kompletnom sastavu", kaže selektor Jovica Cvetković.

U petak će srpski rukometaši od 18 časova na Banjici odigrati još jednu pripremnu utakmicu, protiv Makedonije. Zatim slede dva duela sa Slovenijom i put u Split, u kojem će 12. januara igrati prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv domaćina Hrvatske.

"Naravno, neće biti lako. Ovo je teška grupa, ali mislim da imamo kvalitet da prođemo u drugi krug. Mislim da je najpametnije da gledamo od utakmice do utakmice. Prva je Hrvatska i sada je najveći fokus na tome", kaže reprezentativac Petar Đorđić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво