Bivši reprezentativac Crne Gore u aferi šverca 200 kilograma kokaina

Bivši crnogorski rukometni reprezentativac Aleksandar Svitlica pod istragom je nemačkog suda zbog saučesništva u švercu 200 kilograma kokaina.

Nemačko tužilaštvo tereti Svitlicu da je prvooptuženima za šverc pomagao u vidu rezervacija avionskih letova, prevodioca i pozajmljivanja velikih svota novca.

Optuženi rukometaš je bio na saslušanju u Nemačkoj 16. novembra, nakon čega je proveo jednu noć u pritvoru, a potom pušten na slobodu zbog toga što se radilo o saslušanju o saučesništvu.

Svitlica je rođen 1982. godine u Prijepolju, za reprezentaciju Crne Gore nastupao je 30 puta, a trenutno brani boje nemačkog Mindena.

"Moj klijent nema ništa sa švercom droge. Ni u kom slučaju nije pomoćnik toj grupi, a novac koji se pominje nema nikakve veze sa drogom", rekao je njegov advokat Holger Roštek nemačkim medijama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво