Butulija ostaje trener Crvene zvezde

Igor Butulija ostaje na mestu trenera rukometnog kluba Crvena zvezda pošto je Upravni odbor kluba podneo ostavku.

Upravni odbor rukometnog kluba Crvena zvezda je u ponedeljak smenio Butuliju zbog loših rezultata, pre svega u prvenstvu. 

"Upravni odbor podneo je ostavku zbog finansijskih problema i biće formirana Radna grupa koja će narednih dana pokušsi da podigne klub na viši nivo", izjavio je Butulija.

Prema njegovim rečima, ovaj UO nije mogao da iznese finansijske obaveze kluba, i zatražio je pomoć Sportskog društva.

"Ostajem na mestu trenera. Vrlo brzo će se održati sasatanak i formirati novi Upravni odbor sa novim ljudima, tako da će rukometni klub biti podignut na viši nivo. Dogovorili smo se da više nećemo izlaziti sa novim pričama u javnost i potrudićemo se da igrači imaju odlične uslove za rad", rekao je Zvezdin trener .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи