Читај ми!

Rukometašice stale u osmini finala, Crna Gora bolja od Srbije

Rukometašice Crne Gore savladale su selekciju Srbije sa 31:29 u osminifinala Svetskog prvenstva u Nemačkoj. U četvrtfinalu Crnogorke će se sastati sa selekcijom Francuske koja je savladala Mađarsku sa 29:26.

Rukometašice Srbije su povele na startu meča, ali su Crnogorke sustizale prednost u prvih desetak minuta, da bi potom povele i zatim konstantno uvećavale prednost do 14:9, sa koliko se otišlo na pauzu u poluvrenu.

U nastavku utakmice selekcija Srbije nije uspela da nađe taktičko rešenje za raspoložene suparnice iz Crne Gore koje su održavale razniku do kraja meča i plasmana u četvrtfinale.

Rukometašice Crne Gore u četvrtfinalu će se boriti sa selekcijom Francuske koja je nadugrala Mađarsku sa 29:26.

Tok utakmice:

18. 53 - Kraj utakmice. Crna Gora je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Rukometašice Srbije nisu uspele da u finišu meča anuliraju veliku prednost koju su Crnogorke obezbedile još u prvom poluvremenu.

18.49 - Tri minuta pre kraja utakmice reprezentativke Srbije uspevaju da smanje prednost Crne Gore na tri gola razlike. Ulaznica ulazi u dramatičnu završnicu.

18.41 - desetak minuta pre kraja selekcija Srbije uspeva da umanji razliku na tri gola prednosti za Crnu Goru. Trenutno je 27:24, a naše rukometašice osvajaju loptu.

18.30 - I u nastavku utakmice Crnogorke uspevaju da održe tempo iz prvog poluvremena što im omogućava da održe stečenu prednost i trenutno vode sa 23:17.

18.20 - Počelo je drugo poluvreme susreta selekcije Srbije i Crne Gore u osmini finala Svetskog prvenstva.

18.04 - Završeno je prvo poluvreme u kome su dominirale rukometašice Crne Gore koje su na odmor otišle sa prednošću od 14:9.

17. 57 - Selektor Crnr Gore je zatražio tajm-aut pri vođstvu od 12:7, još nešto manje od šest minuta do kraja.

17.53 - Marija Obradović privremeno napušta teren zbog povrede, a selekcija Srbije posle 20 minuta igre gubi da 11:5.

17.46 - Odbrana rukometašica Srbije ne uspeva da nađe rešenje i zaustavi raspoložene Crnogorke koje nastavljaju da uvećavaju prednost do 7:3 u petnaestom minutu utakmice.

17.42 - Crnogorke pojačavaju odbranu, osvajaju lopte i u dva kontranapada dolaze do prednosti od 5:3. Selektor Srbije je uzeo tajm-aut.

17. 40 - Ravnopravan duel tokom prvih desetak minuta igre, trenutni rezultat 3:3. Rukometašice Srbije su na početku meča propustile dva napada, a potom povele i uspevale da održe prednost od jednog gola, a Crnogorke su je sustizale tokom narednih napada.

17.30 - Počeo je duel selekcija Srbije i Crne Gore u Magdeburgu za plasman u četvrtfinale turnira i koraka od bitke za medalju u Nemačkoj. Prvi napad ima tim Srbije.

17.26 - U toku je intoniranje himni Srbije i Crne Gore.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво