Srbija ubedljivo savladala Kinu na startu SP

Srbija – Kina 43:23. Rukometašice Srbije ubedljivo su savladale Kinu na startu Svetskog prvenstva. U drugom kolu Grupe D naše rukometašice igraju protiv Kameruna. Meč je na programu u nedelju od 14.00. Direktan prenos je na našem Drugom programu i preko lajv striminga na portalu RTS-a.

Lagani trening naše selekcije na startu Svetskog prvenstva. Kineskine nisu imale načina da se suprotstave igri naše selekcije. Od samog starta naše su nametnule brz temo, što je poremetilo protivnice, a prednost reprezentacije Srbije je konstantno rasla. Naš selektor je iskoristio ovaj meč da još malo uigra ekipu. Sve devojke su dobile svoju šansu, osim Andreje Lekić koja nije do kraja sanirala povredu pa nije bilo potrebe da se izlaže opasnosti u ovom duelu. 

Trener Obradović je kobminovao u svim segmentima igre. U igri ispravlja slabije tačke u odbrani i napadu, a to mu je ovakav meč dozvoljavao.

Srbiju je do trijufa vodio trio kapiten Katarina Krpež koje postigla osam golova, Sanja Damjanović, takođe sa osam golova, a proglašena je za najbolju igračicu susreta i Sanja Radosavljević sa pet pogodaka.

Pred našom selekcijom su svakako veći izazovi. U drugom kolu reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna. Meč je na programu u nedelju od 14.00 časova. Prenos je na Drugom programu RTS-a i preko lajv striminga na našem portalu. 

Tom meča:

16.55 - Kraj meča Srbija - Kina 43:23.

16.45 - U poslednjih deset minuta susreta ušlo se pri vođstvu Srbije od 35:21. I dalje sigurna igra naše selekcije, koja konstantno povećava prednost. 

16.33 - Posle 40 minuta igre Srbija vodi sa 28:17. Naše nastavljaju u istom stilu i u drugom poluvremenu. Čuvaju veliku prednost. 

16.20 – Nastavljen je meč.

16.06 - Kraj prvog poluvremena, Srbija - Kina 21:11. Naše rukometašice opravdavaju ulogu favorita u ovom meču. Nastavljaju da povećavaju razliku, koja posle prvog dela igre iznisi deset golova. Najefikasnije u prvom poluvremenu bile su Sanja Damjanović i Sanja Radosavljević sa po pet golova, dok je Katarina Krpež postigla četiri. 

15.56 - Posle 20 minuta igre Srbija vodi sa 13:6. Kineskinje uspevaju da povežu redove i koliko-toliko pariraju igri naše selekcije. Rukometašice se Srbije čuvaju veliku prednost.

15.44 - Posle deset minuta igre naša selekcija vodi sa 8:1. Protivnice nemaju načina da se suprotstave našoj selekciji. Lagano sa pola snage rukometašice Srbije dolaze do ubedljivog vođstva.

15.32 - Počeo je meč između Srbije i Kine.

15.25 – Rukometašice obe selekcije su izašle na zagrevanje, u toku je intoniranje himni.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво