Bošković: Dostojno ćemo se suprotstaviti Koldingu

Trener rukometaša Partizana Saša Bošković izjavio je kako očekuje da će se njegova ekipa dostojno suprotstaviti danskom Koldingu, u revanš meču trećeg kola Kupa kupova.

Crno-beli sutra u 19 sati u Sportskom centru "Voždovac" na Banjici dočekuju prošlogodišnjeg finalistu Kupa kupova, od kojeg su u prvom meču prošlog vikenda izgubili sa 27:41.

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Kupu kupova i to će biti lepa prilika za gledaoce da je vide na delu. Partizan će dati sve od sebe da se dostojno suprotstavi protivniku", rekao je Bošković.
Prema njegovim rečima, možda njegova ekipa može da iznenadi Kolding.

"Mi smo gubili u Danskoj do 45. minuta sa četiri gola razlike, ali to je ekipa koja svaku grešku protivnika iskoristi. To je jak tim sastavljen od danskih, norveških, švedskih i španskih reprezentativaca", rekao je Bošković.

On je pozvao publiku da dođe na Banjicu da podrži mlade igrače Partizana, ali i da vidi "kako se igra svetski rukomet".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи