Obradović objavio širi spisak za kvalifikacije za EP

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je širi spisak igračica na koje računa za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na spisku Obradovića nalazi se 28 igračica, među kojima su i Andrea Lekić, Katarina Tomašević, Sanja Damjanović i Dragana Cvijić.

Najbolje srpske rukometašice će 28. septembra u prvom kolu igrati protiv Farskih Ostrva, a potom će se 1. oktobra sastati sa Makedonijom.

Pored Srbije, Farskih Ostrva i Makedonije u grupi je još i Švedska.

Plasman na Evropsko prvenstvo 2018. godine u Francuskoj izboriće dve najbolje plasirane ekipe iz grupe.

Širi spisak igračica za start kvalifikacija za EP: Katarina Kosanović, Sanja Radosavljević, Katarina Krpež Šlezak, Jovana Milojević, Sandra Kuridža, Andrea Lekić, Dijana Števin, Jelena Lavko, Jovana Kovačević, Nevena Radojčić, Anastazija Đoković, Anđela Janjušević, Lidija Cvijić, Tamara Radojević, Slađana Pop-Lazić. Dijana Radojević, Ana Lazić, Marija Obradović, Dragica Tatalović, Katarina Tomašević, Željka Nikolić, Jovana Stoiljković, Dragana Cvijić, Marija Lojpur, Marija Čolić, Milica Rančić, Marija Petrović i Marina Dmitrović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 19. sep 2017, 09:57)
Dragan Stanković - Stane [neregistrovani]

Inteligentno

Za razliku od prethodnog dobili smo inteligentnog selektora. On je shvatio kod odabira igračica da nema jake reprezentacije Srbije bez spoja mladih i iskusnijih igračica. Ne daj bože starih dama...
Ne znam šta će postići, to je stvar mnogih faktora, ali sada će mikrofon moći da priđe u tajmautu selektoru i da snimi šta im govori. To neće biti, siguran sam, "ajde, ajde". Talav "stručni" savet nije potreban ovim damama.
Najbolje želje, pa kako ispadne...