Cvetković: Nećemo dozvoliti iznenađenje

Selektor muške rukometne reprezentacije Jovica Cvetković rekao je da je Poljska izuzetan protivnik, ali da njegova ekipa neće dozvoliti iznenađenje.

Cvetković je rekao da reprezentacija Srbije proteklih osam meseci "krvarila" da bi se našla u situaciji da sama odlučuje o svojoj sudbini.

"Učinićemo sve da damo 100 odsto na terenu i nađemo se na Svetskom prvenstvu, na kome nam je i mesto", izjavio je Cvetković na konferenciji za novinare u hali Čair u Nišu.

Prema njegovim rečima, ekipa se u proteklih nekoliko dana susrela sa nizom neprijatnosti, poput povreda i opravdanih otkaza.

"Pripreme smo sveli na par treninga u kompletnom sastavu, koje jesmo krenuli nekoliko dana ranije nego obično", izjavio je Cvetković.

On je rekao da su njegovi igrači imali dugo prvenstvo i istrošeni su, ali da skupljaju poslednje atome snage da bi dobro odigrali u Čairu.

Rukometaš Petar Nenadić rekao da se Srbija pobedama protiv Ruminije iskupila protiv poraza protiv Belorusije.

"Nemamo pravo na kiks. Znamo da je Čair naša kuća i da ćemo imati vetar u leđa", istakao je Nenadić.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Ljubomir Obradović rekao je da njegova ekipa očekuje pobedu u baražu za Svetsko prvenstvo protiv Italije.

"Nadamo se dobroj igri, devojke su dobro raspoložene. Na putu smo da napravimo pomak u našem ženskom rukometu", izjavio je Obradović.

Rukometašica Anđela Janušević kazala je da je utakmica sa Italijom samo mali korak u nizu koji će reprezentacija Srbije imati u narednom periodu.

Utakmica ženske reprezentacije počeće u sredu u 18.00 u hali Čair, a muške u 20.45 na istom mestu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се