Cvetković objavio širi spisak reprezentativaca

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković objavio je širi spisak igrača za utakmice protiv Poljske i Belorusije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Rukometašima Srbije je potrebna jedna pobeda u poslednje dve utakmice u kvalifikacijama kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, koje će se od 12. do 28. januara 2018. godine održati u Hrvatskoj.

Srbija će igrati protiv Poljske 14. juna od 20.45 u hali Čair u Nišu, a četiri dana kasnije u Minsku protiv Belorusije.

Na spisku su Darko Arsić, Ratko Nikolić, Veljko Inđić, Žarko Šešum, Nemanja Obradović, Mladen Šotić, Darko Đukić, Petar Nenadić, Bogdan Radivojević, Dobrivoje Marković, Petar Đorđić, Miloš Orbović, Marko Vujin i Rastko Stojković.

Pozvani su i Nemanja Ilić, Momir Rnić, Vanja Ilić, Strahinja Milić, Nemanja Zelenović, Rajko Prodanović, Ilija Abutović, Draško Nenadić, Mijajlo Marsenić, Milan Jovanović, Darko Stevanović, Aleksandar Stanojević, Tibor Ivanišević i Vladimir Cupara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво