Читај ми!

Obradović zadovoljan zalaganjem rukometašica

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je zadovoljan početkom i da je optimista.

"Rano je za ocenu o novinama koje uvodimo u odbrani i napadu, ali za početak mogu pohvalno da se izrazim. Optimista sam, reagovale su na moje ideje", rekao je Obradović u Beogradu.

Srpske rukometašice igrale su dve prijateljske utakmice protiv Crne Gore. U prvoj je bilo nerešeno 31:31, dok su u drugoj pobedile sa 31:24.

"Nismo bili kompletni, ali su devojke opravdale poziv i poverenje", kazao je Obradović.

Reprezentativke Srbije će u Beogradu trenirati do 4. juna, kada će otići na dvomeč sa Slovenijom.

Srbija će 9. juna otići u Padovu, gde će dan kasnije igrati prvu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Italije, dok je revanš četiri dana kasnije u Nišu.

Reprezentativna akcija završiće se prijateljskom utakmicom protiv Hrvatske 16. juna u Virovitici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се