Читај ми!

Medicinar iz Šapca, šampion države

Posle 29 godina i uspeha Metaloplastike, Šabac ima šampiona države i u ženskom rukometu.

Dvanaest golova prednosti, suze radosnice, ovacije publike i pehar prvaka države u rukama ekipe Medicinara. Iako je samo jedan bod bio dovoljan za titulu šampiona Srbije, Šapčanke su na svom terenu savladale Jagodinu sa 37:25.

U poslednjih 60 minuta u ovoj takmičarskoj sezoni, najviše golova, postigla je Ana Radović. Kapiten Medicinara, protivničkoj ekipi, mrežu je zatresla 12 puta. Najbolja igračica u šabačkom timu, odlukom protivničkog trenera bila je Tamara Žarković a od gošći Lidija Cvijić.

"Svaka čast devojkama, utakmica nije bila laka, hvala upravi koja je uvek uz nas", rekao je Saša Bošković, trener Medicinara.  

Najlepšu stranicu u istoriji šabačkog Medicinara, pored igračica, stručnog tima i uprave, ispisala je i publika. Podršku sa tribina, rukometašicama su prižili i fudbaleri Mačve, koji su 2 kola pre kraja prvenstva, obezbedili plasman u Super ligu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара