Dragićević: Umereni smo optimisti pred meč sa Arateom

Trener rukometaša lazarevačke Kolubare Vladimir Dragićević istakao je da njegovi izabranici u dvomeč sa španskim Arateom u šesnaestini finala Kupa EHF ulaze sa "umerenom dozom optimizma".

Prema njegovim rečima, Lazarevčani su imali prilike da dobro upoznaju predstojećeg protivnika u borbi za plasman u osminu finala najmasovnijeg evropskog rukometnog takmičenja.

"Španska ekipa je skup vrhunskih igrača sa dosta internacionalaca u sastavu. Na nama je da pokažemo veliku želju za pobedom i maksimalnu angažovanost tokom čitave utakmice", izjavio je Dragićević.

On je napomenuo da za prvi meč neće moći da računa na povređene Dejana Nikolića i Predraga Dačevića.

Predsednik Kolubare Dragan Jovičić naglasio je da je Arate ubedljivo najatraktivniji protivnik lazarevačkog kluba u skoro pola veka dugoj istoriji.

"Uprkos velikom kvalitetu našeg protivnika, naše evropske ambicije ostaju nepromenjene. Mi želimo da i na proleće igramo u Kupu EHF", poručio je Jovičić.

Kapiten Kolubare Dušan Nenadić ocenio je da Arate dolazi iz "najkvalitetnije lige na svetu" i dodao da će za eliminaciju španskog kluba biti potrebna "jako pametna igra i ozbiljan pristup svih igrača".

"Ohrabruje podatak da nam je forma u uzlaznoj putanji, što nam daje nadu za prolazak u sledeće kolo", rekao je Nenadić.

Iskusni Slavoljub Mitrović naglasio je da je dvomeč sa Arateom "izuzetna prilika da dokažemo da smo postali ozbiljan klub u svakom pogledu".

"Mislim da je ovo šansa da se naši mladi igrači pokažu u pravom svetlu", zaključio je Mitrović.

Prvi meč između Kolubare i Aratea igra se 15. novembra u Lazarevcu sa početkom u 19.30 časova, a revanš susret je na programu 23. novembra u Španiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво