Đurković potpredsednik SEHA lige, vraćaju se srpski klubovi

Prvi čovek Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković izabran je za potpredsednika SEHA lige na sednici Skupštine regionalne lige. Đurkovićevo imenovanje znači i povratak srpskih klubova u takmičenje u kome su učestvovali do prošle sezone.

"Učestvovao sam u radu Skupštine, a to znači da će se srpski klub ili klubovi vratiti u SEHA ligu. Takmičenje sa klubovima kao što su Zagreb, Celje, Vardar, može samo dobro da donese srpskim klubovima. Zaključak sastanka jeste da se ne izlazi sa brojem klubova i modelom takmičenja dok se ne završe nacionalna prvenstva. Interesovanje za ligu je ogromno", rekao je Đurković.

On je dodao da ne želi samostalno da donosi odluke o povratku u SEHA ligu, već će to uraditi Upravni odbor i Skupština RSS.

"Mnogo će zavisiti od toga kakvim će budžetima raspolagati naši klubovi. Niko u Srbiji ne bi voleo da klubovi budu topovska hrana i da gube sa 10-15 razlike. Povratak naših klubova je gotovo izvestan, pitanje je da li jedan ili dva, naša želja je dva", zaključio je Đurković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво