Читај ми!

Kiril Lazarov iz Barselone prelazi u Nant

Rukometaš Barselone i kapiten reprezentacije Makedonije od naredne sezone će igrati za francuski klub Nant. Najbolji makedonski rukometaš, posle četiri godine u katalonskom klubu, potpisao je dvogidišnji ugovor sa Nantom, do juna 2019.

Trener Nanta Tjeri Anti nazvao je Lazarova "rukometnim Mesijem" i istakao da francuski klub njegovom dolaskom "ulazi u novu dimenziju", preneli su makedonski mediji.

Lazarov je za klupski sajt rekao da je zadovoljan jer prelazi u klub koji iz godine u godinu napreduje i da će noseći dres Nanta moći da igra u jednom od najboljih šampionata na svetu i u Ligi šampiona .

Jedan od najboljih svetskih rukometaša, Lazarov, koji igra na poziciji desnog krila, za reprezentaciju Makedonije postigao je više od 1.000 golova na zvanćnim utakmicama.

Na poslednjem Svetskom prvenstvu, u januaru ove godine, bio je najbolji strelac sa 50 golova, iako je makedonska reprezentacija stigla samo do osmine finala.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво