Читај ми!

Norveška protiv Holandije za odbranu titule

Ženska rukometna reprezentacija Norveške plasirala se u finale Evropskog prvenstva, gde će protiv Holandije pokušati da odbrani titulu šampiona kontinenta. Finale je na programu u nedelju od 18.00 časova u Geteborgu.

Norveška je u uzbudljivoj polufinalnoj utakmici u Geteborgu pobedila Francusku sa 20:16. Holandija je ranije bila bolja od Danske sa 26:22.

Norvežanke su imale i četiri gola prednosti u prvom poluvremenu, ali je Francuska preokrenula i imala prednost do sredine drugog dela. Aktuelne šampionke su tada napravile seriju od 6:1 i plasirale se u finale.

Holanđanke su bile bolje od Dankinja 26:22. Najzaslužnija za trijumf bila je Estevana Polman sa sedam golova, dok je Kornelija Grot postigla šest, a Ivet Broh i Laura van der Hejden po tri. Najefikasnija u Danskoj sa šest golova bila je Stine Jorgensen.

Na poluvremenu je bilo nerešeno 13:13, a odlučujuće je bilo to što je Holandija na početku drugog poluvremena napravila seriju od 6:0 i potom utakmicu lako privela kraju.

Finale će se igrati u nedelju od 18.00 u Geteborgu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво