Читај ми!

Rukometašice Srbije osvojile turnir u Hebu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije osvojila je turnir u češkom gradu Hebu, koji je bio poslednja provera pred početak Evropskog prvenstva u Švedskoj.

Srbija je  pobedila Austriju sa 31:28 u trećem kolu turnira i tako ostvarila treći trijumf, nakon onih nad Norveškom B 35:25 i Češkom 30:28.

Selektorka Dragica Đurić kazala je da je tim imao problema s povredama. Jovana Stoiljković i Jovana Kovačević su lakše povređene i nisu igrale iz preventivnih razloga. Sanja Radosavljević nije ulazila u igru jer se požalila na bol u mišiću.

"Tokom utakmice smo takođe imali poteškoće. Jelena Trifunović je povredila zglob sredinom drugog poluvremena, a meč smo završili sa dva crvena kartona Marije Obradović i Dijane Radojević. Praktično smo ostale sa sedam igračica u sastavu. Bilo je jako teško i naporno izdržati do kraja. Svaka čast devojkama, uspele su da se snađu u nemogućim uslovima.Gledam na ovo pozitivno, jer su to situacije koje će sigurno da nas ojačaju. Velike čestitke devojkama na borbenosti i osvojenom turniru. To će pozitivno psihološki uticati na nas pred start EP", rekla je Dragica Đurić za sajt RŠ-a.
Za najbolju igračicu utakmice izabrana je Slađana Pop Lazić.


Srbija prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igra 4. decembra protiv Slovenije. ;

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво