Dinamo u Pančevu ubedljivo savladao Metaloplastiku

Utakmicama trećeg kola nastavljeno je prvenstvo u Super ligi rukometaša. Jedno od najprijatnijih iznenađenja je povratnik u elitni rang Dinamo koji je u Pančevu pobedio Metaloplastiku iz Šapca sa 28:18.

Rukometaši Dinama su oduševili oko hiljadu gledalaca atraktivnom igrom i ubedljivom pobedom. U prvom poluvremenu koje su Pančevci dobili sa 10-7 najzapaženiji su bili golmani Milenković kod Šapčana i Radulović koji je do kraja utakmice ostao nerešiva enigma za igrače Metaloplastike.

"Ovo je timska igra. Bez pomoći saigrača ni ja ne bih bio večeras ovako uspešan", rekao je Radule Radulović golman RK „Dinamo".

Dinamo je imao veoma jaku odbranu,ali i u napadu su pretili sa svih strana. Sa krila Komlanov je bio nepogrešiv, sa centralne pozicije Stojanović je razigravao saigrače i pogađao, a najefikasniji je bio Bunjevčević sa 8 golova.

"Imamo dosta novih bekova i još smo u fazi uigravanja. Igrači su sproveli u odbrani sve što smo se dogovorili i bilo nam je lakše da razvijamo polukontre i da poentiramo", kaže Ivan Petković, trener RK „Dinamo".

Kod gostiju najefikasniji bio je Jezdimirović sa 5 golova.

"Moji igrači se nisu najbolje snašli u napadu jer je Dinamo igrao snažnu odbranu. Dobro je za rukomet što se bude ovakvi centri koji su nekada bili prepoznatljivi po ovom sportu, jer to povećava popularnost našem sportu", istakao je Veselin Vuković, trener RK „Metaloplastika".

Dinamo u 4.kolu igra derbi u Aranđelovcu protiv Šamota koji još ne zna za poraz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи