Читај ми!

Andrei Lekić uspešno operisali meniskus

Jednoj od najboljih rukometašica skopskog Vardara, Srpkinji Andei Lekić uspešno je operisan meniskus kolena leve noge. Kako je objavio skopski klub, operacija je prošla u najboljem redu i sada predstoji period rehabilitacije.

"Radi se o hirurškom zahvatu koji bi Lekićevu trebalo da odvoji od utakmica četiri do šest sedmica. Prilikom prve kontrole će se imati uvid u tok rehabilitacije i u to kada bi Andrea Lekić mogla da počne sa lakšim treninzima", precizirao je Vardar.

Prema makedonskim sportskim medijima, srpska internacionalka propustiće bar dva meča prvaka Makedonije u Ligi šampiona na početku nove sezone – na domaćem terenu sa Ferencvarošem 14. oktobra i u gostima kod nemačkog Lajpciga, sedam dana kasnije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво