Butulija: Možemo da iznenadimo Kopenhagen

Trener rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija izjavio je da očekuje da će utakmica sa Kopenhagenom "biti praznik rukometa u Beogradu".

Rukometaši Crvene zvezde u nedelju u 15.30 u sportskom centru "Voždovac" na Banjici igraće sa Kopenhagenom u prvom kolu takmičenja u grupi D Lige šampiona.

"Kopenhagen je dosta novca uložio ove godine u ekipu. Ima iskusan tim koji igra brz, moderan rukomet. Mi nemamo šta da izgubimo, ali možemo mnogo toga da dobijemo", rekao je Butulija na konferenciji za novinare.  Prema njegovim rečima, najvažnije je da njegovi igrači ne gledaju u protivnike kao u velike zvezde, nego kao u ravnopravne protivnike.  "Očekujem jednu lepu utakmicu. Pokušaćemo da sprečimo njihove lake golove i ako u tome uspemo imaćemo neku šansu. Verujem da možemo da ih iznenadimo", rekao je Butulija.

Potpredsednik Crvene zvezde Ljubiša Stoiljković smatra da rezultat u narednoj utakmici nije važan, ali da očekuje da se crveno-beli neće obrukati.

"Nadam se da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Molim publiku da navija korektno, jer su kazne velike - 50.000 evra, što bi za klub bila katastrofa", rekao je Stoiljković.

Ekipa Kopenhagena igrala je prošle sezone u finalu Kupa EHF-a. Sastavljena je od brojnih reprezentativac skandinavskih država, a u ekipi igra i reprezentativac Srbije Vukašin Rajković.

Ulaznice za meč Crvena zvezda - Kopenhagen biće od sutra u prodaji u sportskom centru "Voždovac" na Banjici, po ceni od 200 dinara.

U ovoj grupi u četvrtak je odigrana jedna utakmica. Hamburger je savladao slovačkog šampiona Tatran iz Prešova sa 32:20.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара