U subotu počinje Super liga za rukometaše

U subotu startuje takmičenje u domaćem rukometnom šampionatu, u Super ligi koja će imati čak 16 klubova. Titulu brani Crvena zvezda, koja je već najavila borbu za najviši plasman. Pojačana trenerom Igorom Butulijom takmičiće se u Ligi šampiona, ali i pokušati kao i prethodne dve godine da se domogne oba domaća trofeja.

Najveći konkurenti Crvenoj zvezdi za prvo mesto biće Kolubara, koja je prošle sezone bila druga, i Partizan - osvajač Kupa Srbije, koji je u odnosu na "rejting" zauzeo poražavajuće deveto mesto u domaćem prvenstvu.

Proleter je prošle sezone bio treći, tako da bi i ove godine mogao da nađe među favoritima, kao i Mladost iz Čačka koja je bila četvrta, ali u svako naredno prvenstvo ulazi sa velikim ambicijama.Pored ovih klubova, uvek treba računati na talenat mladih ekipa, kao što su Tarket iz Bačke Palanke i Jugović iz Kaća. Očekuje se da će prvenstvo će biti uzbudljivo, kako u borbi za titulu, tako i u borbi za opstanak, jer razlike u kvalitetu timova nisu velike.

U prvom kolu Super lige za rukometaše igraju se mečevi:

U subotu, 20. septembra:

ORK NIŠ - Planinka Prolom voda      20:00

Priboj - Jugović Unimet                     18:00

Crvenka - Proleter Naftagas            18:00

Tarket - Zorka Keramika                   18:00

Župa - PKB                                      19:00

U nedelju, 21.septembra:

Crvena zvezda - Kolubara                16:30

Vojvodina - Partizan Si                 18:00

U ponedeljak:

Radnički - Mladost Radnički          19:00

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи