Peruničićeva odluka do kraja nedelje

Potpredsednik rukometnog kluba Crvena zvezda Ljubiša Stojiljković izjavio je da će se najkasnije do kraja nedelje znati da li će Nenad Peruničić igrati za 'crveno-bele' sledeće sezone.

'Mislim da će Peruničić igrati i sledeće sezone za Crvenu zvezdu. Malo su nam problem finansije. Nenad nam je dao rok do kraja nedelje, pa ćemo videti šta ćemo uspeti da uradimo', rekao je Stojiljković.

Prema njegovim rečima, Igor Butulija je od danas novi trener Crvene zvezde.

'Prošlog vikenda sve je dogovoreno sa Butulijom i on će voditi ekipu naredne sezone. On je još u Beču. Ne znam kada će doći, ali očekujem da ćemo sledeće nedelje organizovati njegovo predstavljanje', rekao je Stojiljković.

Potpredsednik Zvezde dodao je da je dosadašnjim trenerom Nenadom Kraljevskim, sa kojim je ekipa osvojila titulu državnog prvaka, obavljen razgovor i da će 'najverovatnije ostati u klubu'.

'Kraljevski je tražio malo vremena da razmisli. Verujem da će ostati u klubu i da će prihvatiti da radi sa mladjim kategorijama', rekao je Stojiljković.

On je naglasio da je važno što u klubu ostaje Nenad Maksić, koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sledeće sezone, i najavio da će danas ugovor potpisati srednji bek PKB-a Dejan Pralica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво