Peruničićeva odluka do kraja nedelje

Potpredsednik rukometnog kluba Crvena zvezda LJubiša Stojiljković izjavio je da će se najkasnije do kraja nedelje znati da li će Nenad Peruničić igrati za 'crveno-bele' sledeće sezone.

'Mislim da će Peruničić igrati i sledeće sezone za Crvenu zvezdu. Malo su nam problem finansije. Nenad nam je dao rok do kraja nedelje, pa ćemo videti šta ćemo uspeti da uradimo', rekao je Stojiljković.

Prema njegovim rečima, Igor Butulija je od danas novi trener Crvene zvezde.

'Prošlog vikenda sve je dogovoreno sa Butulijom i on će voditi ekipu naredne sezone. On je još u Beču. Ne znam kada će doći, ali očekujem da ćemo sledeće nedelje organizovati njegovo predstavljanje', rekao je Stojiljković.

Potpredsednik Zvezde dodao je da je dosadašnjim trenerom Nenadom Kraljevskim, sa kojim je ekipa osvojila titulu državnog prvaka, obavljen razgovor i da će 'najverovatnije ostati u klubu'.

'Kraljevski je tražio malo vremena da razmisli. Verujem da će ostati u klubu i da će prihvatiti da radi sa mladjim kategorijama', rekao je Stojiljković.

On je naglasio da je važno što u klubu ostaje Nenad Maksić, koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sledeće sezone, i najavio da će danas ugovor potpisati srednji bek PKB-a Dejan Pralica.

broj komentara 0 pošalji komentar